lauantai 19. tammikuuta 2013

Body double

Ehkä tulevaisuudessa täällä blogissa tullaan näkemään jopa jotain muutakin kuin henkarissa retkottavia vaatteita, kun olen hankkinut itselleni "sijaisnäyttelijän".


Sovitusnukke oli ollut harkinnassa jo kauan ja loppukesästä sen vihdoin sain hankittua. Tosin en vieläkään ole ehtinyt (lue: laiskuuttani saanut aikaiseksi) sitä ompeluhommissa käyttää. Enkä edes vaatteiden kuvaamisessa, mutta kyllä sekin päivä koittaa. Toivottavasti.

Nuken hankintamatka oli kyllä varsinainen seikkailu. Olin netistä tutkaillut, että Ompelijanmaailma Tampereella myy erilaisia sovitusnukkeja ja ajattelin, että käyn sen heidän noutomyymälästään hakemassa samalla, kun olen Tampereella muutenkin käymässä. Hienosti meni siihen asti, kun pääsin liikkeen oven taakse ja huomasin ovea nykiessäni, että sehän onkin juuri keskiviikkoisin kiinni. Miten olinkaan juuri sen kohdan jättänyt nettisivulta lukematta.... No, soitin ovessa olevaan puhelinnumeroon, että jos vaikka joku sattuisi olemaan takahuoneessa töissä... Eipä ollut, mutta ystävällinen herra langan päässä kertoi olevansa Vammalan myymälässä, jonne ei ole kuin noin 50 km ja hän lupasi olla tavattavissa myymälässä vielä siinä vaihesssa iltaa, kun sinne ehtisin (ja löytäisin). Ja siispä muut asiat Tampereella hoidettuani lähdin äidin kanssa ajelemaan Vammalaa kohti, perillä taidettiin olla vasta reilusti sulkemisajan jälkeen. Ystävällinen herra esitteli meille kaikki sovitusnukkevaihtoehdot ja kaikkea muuta kivaa, mitä heillä oli myynnissä, toista tuntia vierähti valikoimaa tutkaillessa, mukaan tarttui nuken lisäksi paljon muutakin. Lopulta jo illan hämärtyessä päästiin seikkailemaan takaisin Helsinkiä kohti. Lopputulos oli erittäin myöhäinen kotiinpaluu ja seurauksena koko päivän autossa ja kylässä ynnä muualla istumisesta totaalinen selän jumiutuminen, jota sitten podinkin toista kuukautta. Hmm, pitäisikö harkita jotain liikuntaharrastusta...
 
Mutta siis loppukommenttina mainittakoon, että erittäin hyvää palvelua saatiin Ompelijanmaailmasta. Eikä tämä ole mikään maksettu mainos.

Ei kommentteja: