keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Rinkula

Hiljaiselolta on taas vaikuttanut käsitöiden osalta (hah, niinku ei muka kaiken muunkin), mutta onhan mulla ollut tässä kevään mittaan yksi koruprojektikin. En vain ole viitsinyt aikaisemmin siitä täällä mitään mainita, kas, kun kyseessä oli Iberon suunnittelukilpailu, jonka tulokset julkistettiin juuri vasta tänään. Päätin osallistua kisaan ihan huvikiseni, kun oli idea, ja tarve toteuttaa se omaan käyttöön joka tapauksessa. Ja kuinkas kävikään... 3. sija napsahti kohdalleni! 1. ja 2. sija meni muotoilun ja korualan ammattilaisille eli meikäläinen harrastelijanäpertelijä on erinomaisen tyytyväinen saavutukseensa.

Kilpailutyö tuli siis ristittyä Rinkulaksi:Lisää aiheesta Iberon nettisivustolla, sieltä löytyy enemmän kuvia ja selostusta Rinkulasta ja tietysti muistakin semifinalisteista.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtavaa Nilla, ONNEA isosti kilpailumenestyksestä! t. eila

Epis kirjoitti...

Vautsi, paljon onnee!

TinjamiX kirjoitti...

Ihmeellisiä valintoja ykköseksi ja kakkoseksi... Kumpaakaan en suostuisi itse käyttämään, mutta sinun korusi ottaisin mielelläni. :) Hieno ja ansaitusti palkintopallilla, vaikkakin vasta kolmantena. :) Onnittelut.

Niltsi kirjoitti...

Kiitos kaikille!