sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Paluu tulevaisuuteen, osa 4

Vielä viimeiset vanhat jutut ennen ajan tasalle pääsemistä. 

Kuljen päivittäin junalla töihin, matkaan kuluu n. 20 min./suunta (paitsi tietysti jos on pakkasta, hellettä, lumisadetta, lehtikelejä tms., jolloin matka voi kestää kuinka kauan vaan). Koska on tylsä vain istua ja töllöttää samoja maisemia vuodesta toiseen, voi yhtä hyvin tehdä jotain "hyödyllistä". Pieni käsityö kulkee mukana käsilaukussa, joten syksyn aikana innostuin taas kutomaan. Tai siis neulomaan, pitäisi kai sanoa. Edellisvuonna joulumyyjäisissä asiakkaat kyselivät kynsikkäitä - ärsyttävä sana, joten sanon ranteenlämmittimiä -, eikä niitä mulla tietenkään silloin ollut tarjolla, joten ajattelin tehdä siis niitä. Jokusen parin sain tehtyä, mutta sitten missasinkin myyjäiset. Osa on löytänyt uuden omistajan muuta kautta, osa jäi odottamaan ensi joulun myyjäisiä.


Syksyn muotimessuilta tuli hankittua kaikenlaista, mm. läjä koruja (joo, ei pitäisi ostaa, vaan tehdä itse), ihana turbaanimyssy (siitä joskus myöhemmin) ja tämä laukku:


Entinen iso arkikassini alkoi olla jo melko ruupahtaneen näköinen, joten tämä olikin siis tarpeellinen hankinta. Seuraavana päivänä kävin messuilla uudestaan äitini kanssa ja samassa myyntipisteessä hän penkoi valtavia laukkuvalikoimia ja hihkaisi "Mä otan tän!". Siihen sitten vastasin: "Mä otin ton eilen!". Eli meillä on nyt samanlaiset laukut : )

Talven alennusmyynneissä en kauheasti innostunut käymään, mutta yksi maratonshoppailupäivä meillä oli kavereiden kanssa. Neljä naisihmistä ja reilu 7 tuntia shoppailua. No, okei, sisältyi siihen aikaan myös maistuva ja todella täyttävä brunssi Flada 13 -bistrossa (voin suositella) ja toinen kaffepaussi. Varsin kiva päivä kaiken kaikkiaan ja kerrassaan hyvä löytö oli Wondersin saappaat -50%:n alennuksella. Olin kaipaillut nättejä saappaita maltillisella korolla ja tältä ne näyttää: 


Nyt vaan kun superpakkaset loppuis, että tarkenis noita käyttää. Sitä odotellessa.

Ei kommentteja: