torstai 9. helmikuuta 2012

Paluu tulevaisuuteen, osa 3

Kerran näin mainoksen Orimattilassa sijaitsevasta Megamyynti Areena -outlet-myymälästä ja pitihän sinnekin tietysti päästä ihmettelemään, ihan peräti kaksikin kertaa. No se se vasta olikin metka paikka, tavaraa oli karkeista hääpukuihin ja kaikkea siltä väliltä. Vaateosastot olivat laajimmat, mutta suurin osa oli sellaista "rouvamallistoa". Mutta siitäkin huolimatta ja vaikka "mitään-en-tarvi-meen-vaan-uteliasuuttani-kattomaan", niin kyllähän siellä tuli shoppailtuakin.

Ensimmäisellä reissulla ostin mm. Voglian neulepuseron, josta sain jotenkin sellaisia 30-luvun tennispaitaviboja.


Ja jostain kumman syystä minä - maailman suurin twinsettien ystävä! - en ostanut puseroon kuuluvaa neuletakkia. Mikä lienee mielenhäiriö iskenyt, mutta maailman paras säkä kävi toisella visiitillä monta viikkoa myöhemmin, kun kyseistä neuletakkia oli jäljellä vielä yksi kappale ja juuri oikeaa kokoa. Kesämmällä tämä setti tulee taatusti käyttöön.


Ja sitä kesää odotellessa kaipasin lämmikettä varpaille. Olin bongannut Reino-kaupasta balleriinamalliset tossut, jotka kuitenkin olivat Tampereen tehtaanmyymälästä loppu silloin kun siellä kävin ennen joulua. Kuulemma olivat kovin suosittuja pikkujoulubilejalkineita nämä. No, outletista sitten löysin nämä yksilöt, jotka ovat kai vähän vanhempaa mallia rusetista päätellen, mutta oikeastaan vielä kivemmat kuin ne uudemmat versiot.


Täytynee taas keväällä pyörähtää Orimattilan suunnalla, ties mitä kivaa sieltä taas voikaan löytää.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja löytöjä! Pääsenkö mukaan seuraavan kerran kun menet Orimattilaan? t. Jojo