torstai 13. toukokuuta 2010

Tuuri x 2

Tuuri 1. Helmikuussa erään kaupan -20% alennukseen oikeuttavat kanta-asiakassetelit pyörivät lompakon täytteenä. Hienot kengät löytyikin, mutta en niitä heti ottanut mukaani, kun en ihan varma ollut koosta ja alen jälkeenkin hintaa olisi ollut n. 90 €. Eli joku järki kenkien oston suhteen on vuosien myötä kehittynyt : ) No, seuraavana päivänä ajattelin, että jos kuitenkin... vaan ei niitä enää ollut, se pari oli juuri myyty vähän aikaisemmin, lisää tulee joskus kesällä, paljonpa lohdutti sekin tieto, byääh! Mutta eipä mennyt kauaakaan, kun selailin Elloksen sivuja ja vahingossa löysin samaiset kengät sieltä. Ja mikä parasta, sillä hetkellä sattui olemaan voimassa -50% alekoodi, hintaa jäisi siis n. 55 € ja oikeaa kokoakin oli juuri jäljellä. Viikko meni ja kengät tuli, mutta koko ei kyllä ollut edelleenkään ihan sopiva. Muutaman päivän päästä huomasin, että aiemmin loppuunmyytyä puoli numeroa pienempää kokoa olikin ilmestynyt nettikauppaan ja pistin kenkäset vaihtoon. Vaihtopari olikin sitten sopiva ja nyt nämä 30-luvun pankkivirkailijakengiksi ristimäni Clarksin Ashill Bombayt asustavat kaapissani.


Tuuri 2. Olen epäaktiivisesti etsiskellyt mustaa vekkihametta tai pliseerattua hametta. Jo melkein kuukausi sitten törmäsinkin yhteen kelvolliseen yksilöön Hakaniemen UFFilla, mutta siististä kunnosta huolimatta 12 € oli minusta perushameesta ihan liikaa. Tiistaina ohimennessäni poikkesin sinne uudelleen, kun huomasin, että siellä on tasarahapäivät. Uskomatonta mutta totta, sama hame oli siellä edelleen ja nyt hinta oli 3 €! Sovitin hametta jossain nurkassa farkkujen päälle, kun en jaksanut jonottaa koppiín ja kokokin oli tismalleen sopiva! Kassan kautta kotiin, kiitos ja näkemiin! Onneksi ei vekkihameet näytä kiinnostavan muita : )

Olen vannonut itselleni, etten julkaise mitään päivän asu -kuvia, mutta ehkä jonain päivänä tulette näkemään näitä vaatteita in action eikä vaan henkarissa, jossa ne eivät kovin edukseen ole. Ehkä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mä jo luulin että olit eksynyt Tuurin kyläkauppaan. Huh! t. eila