lauantai 28. marraskuuta 2009

New Yorkin ostoksia

Vähänkö taas kesti, ennen kuin sain postauksen aikaiseksi. Tähän kollaasiin keräsin suunnilleen kaikki Nykistä ostamani jutskat... paitsi muutamat tuliaiset ja sateenvarjo, joka oli sateen sattuessa pakko ostaa. Ja jonkunlainen läjä koruilutarvikkeita jäi kuvaamatta.

Mutta siis ihan kamalasti ei tullut hankintoja tehtyä.... ainakaan omasta mielestäni. Disney-kaupassa taisin kyllä vähän seota : )  Sieltä tuli ostettua pinkki t-paita, hopeinen riipus, espresso-kupit, jääkaappimagneetti ja muovinen noin 15 cm korkuinen Mikki (siis kuinka vanha mä olinkaan... hmm) Sukat ovat Century 21, joka oli kyllä minulle pettymys, vaikka sitä on hehkuteltu yhdessä sun toisessa paikassa. Musta, neonvärisin painatuksin varustettua"matkamuisto"-t-paita on Strawberrystä. Ja sininen Rangers-t-paita tuli ostettua NHL-matsin kunniaksi, kävimme katsomassa NY Rangers - Phoenix Coyotes -peliä Madison Square Gardenissa. Parit perus-Levikset tuli hommattua sikahalvalla JC Penneystä. Päähärpäkkeitä innostuin ostelemaan useampia, vaikka en kyllä tiedä, mitä käyttöä niille on, tai no tuota isoa rusettipantaa käytin kerran, muotimessuilla käydessäni. Tunsin oloni Minni Hiireksi. Kaulakoru on H&M:stä.... oliko järkevää matkustaa rapakon taakse mennäkseen ostoksille henkkamaukalle, nähtävästi joo. Ja olin kuvitellut ostavani noin miljoonat kengät, mutta nuo avokkaat jäivät ainoaksi kenkähankinnaksi, ne löytyivät DSW-nimisestä kenkä-outletista.



















Muita matkakuvia en edelleenkään ole ehtinyt saada siihen kuntoon, että niitä voisi missään vielä julkaista. Eli jatkoa seuraa...

Ei kommentteja: