sunnuntai 16. elokuuta 2009

Jostain on aloitettava

Kauan olen yrittänyt saada blogia aikaiseksi, mutta aina on "ajanpuute" eli laiskuus iskenyt. Suurin ongelma muodostui siitä, että mikä blogille nimeksi. "Pizzi & perle" tuli sitten siitä, että halusin jotain italiankielistä unholaan painuneen italianharrastukseni kunniaksi: pizzi tarkoittaa pitsejä ja perle helmiä, joka taasen viittaa blogini pääasialliseen sisältöön eli tarkoituksena on esitellä itse tekemiäni koruja tai vaatteita tai jotain muita aikaansaannoksia... sekä kivoja ostoslöytöjä ja vintageaarteita ja matkailua... tai ihan mitä vaan. Tässä siis ensimmäinen postaus.

Viime viikkoiselta Tukholman-reissulta tarttui mukaan mm. hauska mekko Beyond retro -kaupasta Södermalmilta. Mekko on merkkiä Franky B. ja veikkaisin sen olevan 70-luvulta tai 80-luvun alkupuolelta, mutta minusta siinä on sellaista 30-40-luvun henkeä, varsinkin sopivalla tavalla asustettuna. Perhoshihat, ohuet teresomisteet ja polvipituinen puolikellohelma, voi söpöyttä!



Toinen löytö - joka tosin kaipaa pienennystä - on paita Stadsmission-kirppikseltä. Varsin kirjava kukkakuosi, mutta just niin hieno!



Matkalta tarttui mukaan myös Weekdayn farkut ja musta lyhythihainen neule, mutta ne ovat niin peruskauraa, etten jaksa niitä tänne kuvata.

Jos joku osaa kertoa Franky B. -vaatemerkistä jotain lisätietoa, niin otan tiedon riemumielin vastaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavasti "pula-aikaisia" kaikki, niin ostetut kuin omatekemäsikin!
Se oli todella siistiä työtä jos todella olet vain "näpertelijä" etkä ammattilainen!